Misija i vizija

Naša misija

Naša misija je da obezbedimo najbolju ponudu na tržištu igara na sreću u regionu, kroz in-house realizaciju kvalitetnih softverskih rešenja i na taj način igračima obezbedimo vrhunsko iskustvo kroz integraciju, implementaciju različitih rešenja i stručnu podršku. Razumevanje ponašanja, navika i želja naših igrača za nas je imperativ, kako bi u svakom trenutku mogli da im ponudimo odličnu zabavu i besprekorno korisničko iskustva gde god da se nalaze – bilo da su na našim lokacijama ili online.

Naši zaposleni predstavljaju temelj rasta kompanije i naš fokus je na tome da im omogućimo kontinuirani rast i razvoj, i da kreiramo pozitivnu i motivišuću atmosferu koja povećava zadovoljstvo poslom. Unapređenjem postojećih profesionalnih kompetencija, ali i kreiranjem novih, pomažemo našim ljudima da budu ne samo u toku sa modernim načinom poslovanja, već i na čelu pozitivnih promena.

Zahvaljujući stabilnoj saradnji sa našim poslovnim saradnicima eskponencijalno razvijamo poslovanje na obostrano zadovoljstvo.

Značajno doprinosimo privredi i ekonomiji brojnih tržišta na kojima poslujemo i ulažemo u lokalnu zajednicu kroz direktno zapošljavanje više od 2000 ljudi, uz konstantno otvaranje novih pozicija, a imajući u vidu da sarađujemo sa brojnim drugim sektorima možemo s ponosom reći da svojim poslovanjem podržavamo oko 15000 radnih mesta.

Odgovoran odnos prema društvu jedan je od naših najvažnijih strateških opredeljenja, pa tako kroz brojne inicirane i podržane humanitarne akcije pomažemo zajednicu u kojoj poslujemo.

Naša vizija

Kroz integraciju savremenih standarda, struktura i modela IT industrije, preduzetničkih sposobnosti i jedinstvenog odnosa sa našim zaposlenima i igračima, stvaramo dodatnu vrednost za kompaniju, partnere i društvo u celini.

Naša vizija jeste da korisnicima ponudimo kompletno korisničko iskustvo, a kao odgovor na to jeste razvijanje omnichanel pristupa koji našim igračima nudi zabavu kada njima odgovara i na način kojima njima najviše prija.