O nama

Priređivanjem igara na sreću bavimo se od 1993. godine i jedan smo od lidera u industriji zabave u regionu. Uz konstantan rast, aktivno poslujemo na preko 400 lokacija u 4 regiona na Balkanu: Srbija, Republika Srpska, Crna Gora i Severna Makedonija i zapošljavamo više od 3000 ljudi.

Motor našeg razvoja su inovacije. Ključ našeg uspeha su ljudi.

MaxBet vrednosti

Kada u kompaniji imate kvalitetne ljude, nema nesavladivih prepreka i nedostižnog cilja. Zato bezrezervno ulažemo u ljude koji su spremni da sa nama pomeraju granice poslovanja, i da se usput odlično zabavljaju.

Life@MaxBet

Stvaramo podsticajno okruženje u kojem se zaposleni osećaju sigurno i inspirisano da stvaraju, uče i napreduju. Verujemo u fleksibilnost kao ključni faktor uspeha, poštujemo različitost i podržavamo inovativnost.

Benefiti rada u MaxBetu

Hibridni rad

Želimo da naši ljudi budu zadovoljni, jednako kao što želimo da budu produktivni. Zato pružamo mogućnost kombinacije rada iz kancelarije sa radom od kuće.

Klizno radno vreme

Poštujemo privatni život zaposlenih u MaxBetu i zato im omogućavamo da početak radnog vremena mogu da prilagode ostalim životnim obavezama.

Privatno zdravstveno osiguranje

Pokrivamo troškove privatnog zdravstvenog osiguranja i troškove lečenja u iznosu od 1000 evra, uz godišnji sistematski pregled koji obuhvata sedam najtraženijih specijalističkih pregleda.

Realna mogućnost napredovanja

Važno nam je da naši zaposleni budu zaista zadovoljni svojom karijerom. Zato imamo razvijen sistem podrške koji ih osnažuje da se razvijaju, napreduju i idu ka liderskim pozicijama.

Plaćena usavršavanja

Uvek ohrabrujemo želju za učenjem i napredovanjem. Spremni smo da saslušamo profesionalne želje naših ljudi, kao i da aktivno učestvujemo u ostvarenju tih želja.

Team building

Kao i u svemu drugom, i ovde odlazimo korak dalje i pravimo uzbudljiva, adrenalinska druženja koja se dugo prepričavaju i pamte.

Otkrijte mogućnosti za karijeru

Istražite trenutno otvorene pozicije u našoj kompaniji na tržištima Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i Severne Makedonije.