Maxbet sponzor Fudbalskog kluba Partizan

Kompanija MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za sportsko klađenje i igre na sreću u Srbiji, postala je generalni sponzor Fudbalskog kluba Partizan u naredne tri i po godine, a vrednost ugovora je pet i po miliona evra. Ovo je ujedno i najveći sponzorski ugovor u istoriji Partizana.

Fudbalski klub Partizan je svetski brend sa 75 godina tradicije, 27 titula šampiona i 16 pehara Kupa i simbol je kako sportskih uspeha, tako i zajedništva, hrabrosti i trajne ljubavi prema igri.

“Ovaj mesec je posebno važan za MaxBet, jer od 9. januara ove godine poslujemo u okviru kompanije Flutter, svetskog lidera u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću, koji je od 29. januara listiran na najvećoj svetskoj berzi u Njujorku. Ovo su velike promene i one doprinose tome da MaxBet povlači nove poteze, ima novu strategiju i gradi nova partnerstva. Želja nam je da kroz sve ove novine podignemo našu igru na još viši nivo, a potpisivanje sponzorskog ugovora sa Partizanom je jedan od važnih koraka na tom putu” – izjavio je Savo Bakmaz, generalni direktor kompanije MaxBet.

MaxBet će i u narednom periodu nastaviti sa ovakvim partnerstvima i investicijama u srpski sport.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što je kompanija MaxBet generalni sponzor Fudbalskog kluba Partizan, i sa nama su od januara, otkako je naš klub prvi na tabeli. Mislim da je to dobar znak, i verujem da će naš klub u narednom peridu, kao i MaxBet biti šampioni svoje igre” – izjavio je Miloš Vazura, generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan.

Na koktelu upriličenom povodom objave partnerstva održana je i aukcija za Partizanov dres, a prikupljena sredstva u iznosu od 260.000 dinara namenjena su u humanitarne svrhe za Helenu Gavran.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.