Generalno sponzorstvo Sportskog društva Crvena zvezda

Kompanija MaxBet potpisala je ugovor o generalnom sponzorstvu sa Sportskim društvom Crvena zvezda u vrednosti od 1.200.000 evra za naredne tri godine.

Ovaj ugovor predstavlja značajan korak u daljem razvoju Sportskog društva Crvena zvezda i u narednom periodu će osigurati stabilnu podršku i omogućiti dalje napredovanje i ostvarenje sportskih i poslovnih ciljeva.

„Veliko nam je zadovoljstvo što prvo generalno sponzorstvo u istoriji potpisujemo sa kompanijom MaxBet u godini u kojoj zgrada Sportskog društva slavi 50 godina postojanja. Od samog preuzimanja Sportskog društva Crvena zvezda, obećali smo da ćemo uložiti maksimalne napore kako bismo osigurali da klub ostvari potencijal koji zaslužuje. Potpisivanjem ugovora, nastavljamo da ispunjavamo tu obavezu i pružamo podršku svim sekcijama i sportovima u okviru našeg sportskog društva“, izjavio je Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda.

Potpisani ugovor temelji se na zajedničkim vrednostima koje su ključne karakteristike i za Sportsko društvo Crvena zvezda i za kompaniju MaxBet.

„Ova značajna inicijativa za MaxBet predstavlja obećanje da ćemo davati podršku razvoju domaćeg sporta i na ovaj način ujedno obeležavamo početak nove ere poslovanja MaxBet-a u sklopu kompanije Flutter International, svetskog lidera u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću. Potpisani ugovor je rezultat naše posvećenosti izgradnji snažne sportske zajednice i promociji sportskih vrednosti. Verujemo da je ulaganje u naše sportiste ključno za izgradnju budućnosti srpskog sporta, i upravo zato ćemo u narednom periodu pružati podršku i resurse koji su neophodni za dalji napredak i uspeh“ – izjavio je Savo Bakmaz, generalni direktor kompanije MaxBet.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.