Nova era poslovanja kompanije MaxBet

Sa velikim uzbuđenjem i ponosom obeležili smo naš prvi dan poslovanja u sklopu Flutter International porodice. Ovo istorijsko partnerstvo, najavljeno prošlog septembra i zvanično potvrđeno 9. januara ove godine, predstavlja ključni korak na našem putu ka inovacijama i liderstvu u industriji igara na sreću.
 
Daniel Taylor, CEO Flutter International, nije krio oduševljene u razgovoru sa Savom Bakmazom CEO MaxBeta i u zajedničkom obraćanju zaposlenima je poručio:  
 
„Velika mi je čast i zadovoljstvo da svima u MaxBetu poželim dobrodošlicu u Flutter International porodicu. Cilj nam je da pomoću naših kapaciteta i tehnologije pomognemo MaxBetu da postane broj 1 u Srbiji, i da istovremeno ostvarimo uspeh u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji – pružajući nezaboravno iskustvo našim igračima. Za nas zajedno IT’S GAME ON – igra upravo počinje i prepuna je novih mogućnosti, pobedničkih poteza i prilika za rast.“
 
Ova strateška saradnja otvara put ka dugoročnoj strategiji za MaxBet, obećavajući izuzetne beneficije kako za naše igrače, tako i za naše zaposlene.

Pridružite nam se u ovoj uzbudljivoj avanturi! MaxBet – IT’S GAME ON!

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.