Max Bet obezbedio privatno zdravstveno svojim radnicima

Kompanija MaxBet je svojim zaposlenima obezbedila mogućnost da koriste usluge besplatnog privatnog zdravstvenog osiguranja u saradnji sa Sava osiguranjem, svojim partnerom u poslovima osiguranja.

U sklopu paketa zdravstvenog osiguranja koje je kompanija MaxBet obezbedila za svoje zaposlene je godišnji sistematski pregled koji obuhvata čak sedam najtraženijih specijalističkih pregleda, ali i dodatni iznos koji se može koristiti za specifične, individualne potrebe. Ovo osiguranje je lako dostupno u celoj zemlji, jer se pregledi i ostale zdravstvene usluge mogu realizovati u preko 600 medicinskih ustanova širom Srbije.

„Ovim potezom želimo našim zaposlenima da pokažemo koliko nam je važno da se osećaju sigurno dok rade u MaxBetu i da u svakom trenutku znaju da su deo MaxBet porodice. A briga o sopstvenom i zdravlju članova porodice – jedan je od glavnih prioriteta svakog od nas. Upravo zato smo se i odlučili na ovaj korak privatnog zdravstvenog osiguranja koje zaposlenima pruža dobar oslonac, efikasnu pomoć i negu, mogućnost da u svakom trenutku mogu da računaju na visok standard i dostupnost zdravstvenih usluga, pristup savremenim metodama i uslovima lečenja – kaže Zorica Todorović, Direktorka ljudskih resursa i operacija u kompaniji MaxBet.

U Srbiji i regionu MaxBet zapošljava više od 3000 ljudi i ubrzano širi svoj tim. Društveno odgovorne aktivnosti kompanije su prvenstveno okrenute ka zdravlju i prevenciji bolesti, a ova je namenjena zaposlenima.

 

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.