Ninoslav Lazarević

Početna pozicija:
Betting manager

Trenutna pozicija:
Direktor za online i razvoj

Koliko dugo ste u firmi?

Više od 14 godina

Koja su Vaša iskustva sa početka karijere u MaxBetu?

Moja prva pozicija u MaxBetu je bila vezana za uvođenje klađenja u već postojeće objekte. Posao smo započeli na jugu Srbije gde smo od akvizirane kompanije polako stvarali novi biznis, i s vremenom širili poslovanje po Srbiji i regionu. Uvodili smo nove ponude, kao što je online klađenje, kao i nove sektore u okviru kompanije, što je dovelo do poboljšanja poslovanja MaxBeta.

Aktivno sam učestvovao u mnogim procesima rada poput formiranja centrale kladionica i načina rada operatera i menadžera. Učestvovao sam u fomriranju administracije i načinu obračuna, doprineo sam stvaranju online sektora, IT sektora i uvođenju novog ERP-a. Učestvovao sam u uvođenju i kreiranju novih procedura, alata i softverskih poboljšanja.

Kakva su Vaša iskustva danas?

Nova funkcija je svakako rezultat mog rada i iskustva koje sam stekao kako u drugim firmama, ali ponajviše u MaxBetu. Srećan sam što se danas nalazim na ovoj poziciji jer mi to potvrđuje da je kompanija prepoznala moj trud i rad. Zahvaljujući velikom znanju i iskustvu, mogu uspešno da vodim ovaj sektor koji je kompleksan, povezan sa novim tehnologijama i zahteva punu posvećenost zaposlenih.

Sa preko 23 godine iskustva u ovoj industriji ostaje mi da kažem da sam moj posao zapravo ja, i da mi je posvećenost poslu i postizanju rezultata od velikog značaja. Zahvalan sam MaxBetu na pruženoj prilici i poverenju i verujem da ćemo zajedno ostvariti velike rezultate.