Miloš Knežević

Početna pozicija:
Operater na uplatnom mestu

Trenutna pozicija:
Head of Business Intelligence

Koliko dugo ste u firmi?

9 godina

Koja su Vaša iskustva sa početka karijere u MaxBetu?

Karijeru sam započeo 2013. godine, kao student, u potrazi za privremenim zaposlenjem, ne sluteći da će moja MaxBet priča da potraje punih devet godina.

U tom trenutku, kao strasnom ljubitelju sporta, posebno fudbala, od ranije upoznatim sa načinima klađenja, to je bio idealan posao. Iskusio sam kako izgleda biti sa druge strane monitora, a spoznaja kako uplatno mesto funkcioniše, kao i direktan kontakt sa različitim profilima igrača, bili su ključni za moju dalju karijeru.

Kakva su Vaša iskustva danas?

Posvećen rad i poverenje, koje sam korak po korak gradio svih ovih godina, doveli su me na trenutnu poziciju. Već skoro četri godine se uspešno nosim sa velikom odgovornošću koju ova funkcija ima, jer većina strateški bitnih i manje bitnih odluka firme zavisi od izveštaja, analiza, projekcija i obračuna koji direktno potiču iz mog sektora.

Rukovodim sektorom koji se bavi pronalaskom najboljih rešenja za agregaciju podataka koji dolaze iz različitih izvora, bavimo se i razvojem instrumenata i modela analize podataka, pomoću kojih se prate kretanja osnovnih pokazatelja i ciljeva. Ovi podaci se koriste u cilju davanja predloga za unapređenje profitabilnosti i efikasnosti kompanije.