Aleksandra Stojanov

Početna pozicija:
Operater na uplatnom mestu

Trenutna pozicija:
Head of Treasury

Koliko dugo ste u firmi?

5 godina.

Koja su Vaša iskustva sa početka karijere u MaxBetu?

Prvi put sam radila kao operater 2014. godine u tada najvećem lokalu u Novom Sadu, Eldorado. Bilo nas je oko dvadeset u timu i atmosfera među nama je uvek bila odlična. Većina mojih tadašnjih kolega iz tima su i dan danas u kompaniji, i svi su na višim pozicijama, što mi je izuzetno drago.

Biti operater u kladionici se pokazalo kao sjajno iskustvo za moj budući karijerni rast, a i sam posao je bio dinamičan i zabavan. Pored radnih navika i discipline, stekla sam i veštine komunikacije koje mi i danas mnogo znače u radu.

Kakva su Vaša iskustva danas?

Kada sam završila studije ekonomije želja mi je bila da radim u sektoru finansija u velikoj kompaniji. Danas, sa zadovoljstvom mogu reći da mi se ta želja i ostvarila. Svako moje zalaganje i vredan rad bili su prepoznati od strane menadžmenta MaxBeta i to me je danas dovelo na rukovodeću poziciju službe, koja se bavi koordinacijom plaćanja i novčanih tokova.

Veoma ozbiljno shvatam poverenje koje mi je dato i raduje me to što se služba kojom rukovodim brzo razvija i raste. Pored sticanja znanja i iskustva, jako mi je važna i atmosfera u timu i sa ponosom mogu da kažem da su u našoj kancelariji koleginice uvek nasmejane i raspoložene za rad.